Příspěvky

Revitalizace začíná

12. 3. 2011

Revitalizace začíná vchody 1166,1165,1162
Dnem 12. března 2011 začíná revitalizace našeho domu. V první etapě se to bude týkat vchodů 1166, 1165 (od silnice – balkóny) a 1162 (od hřiště – balkóny).

Ventilační turbíny Lomanco

17. 12. 2010

Dne 5.11.2010 byla na vývěsku umístěna informace o tom, že v rámci rekonstrukce byly odstraněny původní elektrické ventilátory, jež zajišťovaly odvětrávání ventilačních šachet (stupaček), tyto byly nahrazeny ventilačními turbínami zn. LOMANCO. Vzhledem k tomu, že se množí dotazy ohledně nového způsobu odvětrávání, přinášíme vám touto cestou  podrobnější informace.

75% souhlas při odpojení od centrálního vytápění

10. 11. 2010

V následujícím textu najdete odpověď  Mgr. Martina Dolečka, Zdroj:Verlag Dashöfer, www.byt-nemovitosti.cz

Dotaz:
Chtěl bych se zeptat, jestli postačí 3/4 většina při rozhodování SVJ o odpojení od centrálního vytápění a vybudování vlastní kotelny v části společných prostor.

Nový člen kontrolní komise

1. 9. 2010

Po odstoupení p. Mariana Popelky se novým členem kontrolní komise se stal p. Tomáš Klikar.

Výzva k odstranění předmětů ze střechy domu

31. 7. 2010

Vážení vlastníci a nájemníci bytů,
vzhledem k blížícímu se termínu zahájení stavebních prací na střeše, je nutné odstranit veškeré předměty a zařízení ze střechy jako jsou satelity, antény apod., které zde byly umístěny bez povolení a to do 15.8.2010!
V případě, že tyto nebudou odstraněny v požadovaném termínu jejich uživateli, budou odstraněny před započetím prací na střeše na náklady všech vlastníků bytových jednotek.
Děkujeme za spolupráci,
Výbor SVJ