Příspěvky

17. 5. 2011

5. shromáždění vlastníků se bude konat 18.05.2011

14. 4. 2011

5. shromáždění vlastníků se bude konat dne 18.05.2011 od 18hodin v budově školy genpor.Peřiny (Socháňova 19/1139).
Podrobnosti o programu jsou v části  "Celý příspěvek" a každý vlastník bude mít pozvánku s programem v poštovní schránce.
V případě, že se shromáždění nemůžete zúčastnit, je možné se nechat zastoupit v rámci plné moci. Plná moc nemusí být úředně ověřená.

Roční závěrka za rok 2010

30. 3. 2011

Dne 30. 03.2011 nám správní firma Optimis předala Roční závěrku pro rok 2010. Seznámení, prostudování je možné v kanceláří SVJ v úředních hodinách. Závěrka nebude zveřejněná na těchto internetových stránkách.

Revitalizace začíná

12. 3. 2011

Revitalizace začíná vchody 1166,1165,1162
Dnem 12. března 2011 začíná revitalizace našeho domu. V první etapě se to bude týkat vchodů 1166, 1165 (od silnice – balkóny) a 1162 (od hřiště – balkóny).

Ventilační turbíny Lomanco

17. 12. 2010

Dne 5.11.2010 byla na vývěsku umístěna informace o tom, že v rámci rekonstrukce byly odstraněny původní elektrické ventilátory, jež zajišťovaly odvětrávání ventilačních šachet (stupaček), tyto byly nahrazeny ventilačními turbínami zn. LOMANCO. Vzhledem k tomu, že se množí dotazy ohledně nového způsobu odvětrávání, přinášíme vám touto cestou  podrobnější informace.

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

následující »